Munkaajánlat

.

2017. májusban idult el az Online Siker Klub.

Két fő célkitűzéssel:

  1. Mindazoknak, akik már dolgoznak, vagy tervezik, hogy dolgoznának bármiféle online munkában (legyen az akár értékesítés, akár MLM, akár partnerprogram, vagy saját vállalkozás), megtanítsa azokat az alapvető számítógépes és internetes ismereteket, amik mindenféle online munkához, online megjelenéshez szükségesek és hasznosak.
  2. Ha valaki nem munkára, hanem saját magán célra használja az internetet és a számítógépet, jártasságot szerezzen különféle dolgokban, megismerkedjen azokkal a tudnivalókkal, amikkel hatékonyabban, több célra tudja használni a számítógépet és az internetet, és el tudja kerülni az internet veszélyeit.

Ebben a klubban jelenleg 230 aktív tag tanul, bevallásuk szerint nagy megelégedettséggel.

>>VÉLEMÉNYEK

.

Ebben a klubban még korlátozott ideig (200 fős ajánlói munkatársi kör eléréséig) van lehetőség HAVI kiegészítő jövedelem szerzésére.

Ha elkezdesz velük dolgozni, a munka abból áll, hogy előre megírt hirdetési szövegeket, vagy képes-szöveges hirdetéseket kell posztolni csoportokban, hirdető oldalakon, vagy elküldheted emailben ismerősöknek, és akár interneten kívül, személyes megkereséssel is dolgozhatsz, lényegében oktatás szervezőként.

Aki a te saját ajánlói linkeden keresztül csatlakozik klubtagnak, mindaddig, amíg fizeti a havi tagdíját, abból te havonta megkapsz 1000 Ft-ot. Ha 20 embert csatlakoztatsz be, hogy tanuljon, akkor havi 20 000 Ft-ot kapsz. Ha 200 embert csatlakoztatsz, akkor havi 200 000 Ft-ot. Ilyen egyszerű.

>> AMIKRŐL TANULUNK

.

A havi klubtagsági díj nevetségesen alacsony összeg, mindössze 2000 Ft. Ezért heti 2 tartalmas leckét kapsz – máshol 1-2 magánórát sem kapsz ennyi pénzért. 2 doboz cigi, vagy egy mozijegy ára, ha így nézed.

Egyetlen feltétele van, hogy itt dolgozhass ajánlóként: te magad is legyél klubtag. Hidd el, hogy nagyon sok hasznos dolgot megtanulhatsz – másrészt, csak úgy tudsz valamit hitelesen ajánlani, ha te magad is tudod, miről van szó.

Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a kereseti lehetőség, kattints az alábbi gombra, és menj végig a jelentkezési folyamaton:

  1. A gombra kattintva részletesebb ismertetőt olvashatsz a klub célkitűzéseiről. Itt neved és email címed megadásával tudsz feliratkozni további információkért.
  2. A feliratkozás után kapsz egy emailt, benne egy oldal elérhetőségével, ami a klubtagság részleteit mutatja meg neked. Ezen az oldalon a részletes adatlap beküldésével tudsz jelentkezni klubtagnak.
  3. A klubtagnak jelentkezés után ismét emailt kapsz, amiből kattintva eléred a partnerprogramot ismertető oldalunkat. Ezen az oldalon küldheted be a partnernek jelentkezést, ha a klubtagság mellett ajánló partnerként is szeretnél dolgozni.
  4. Amint az első tagdíjad beérkezik, aktiválódik a klubtagsági hozzáférésed, a partneri linked és webirodád is, és máris dolgozhatsz.

.

Comments are closed.